Onze medewerkers

Ons expertisekantoor bestaat uit een team van consultants die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het optimaliseren van bedrijfskosten en bedrijfsontwikkeling. Het minste wat we kunnen zeggen, is dat ze weten waar ze het over hebben en dat ze de markt kennen!

Emir Massart

De solution maker

meer weten

Met 30 jaar ervaring in de verkoop van diensten en oplossingen in B2B is hij de technische specialist van Twem. Hij heeft gewerkt voor grote telefoniebedrijven en zal DE oplossing vinden die bij uw bedrijf past.
Zijn actieterrein gaat van de analyse van de behoeften van uw onderneming tot de ontwikkeling van strategieën om uw interne resources, uw telefonie en uw IT-apparatuur te optimaliseren.
 Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn werk, dat hij graag doet, zijn 3 kinderen en zijn andere passie: dansen! Hij is een choreograaf voor openingsdansen… ja!

phtoto-equipe-attente

Victor Emessiri

De Yes man

meer weten

Victor, onze oplosser, die weet dat er voor elk probleem een oplossing is. Met zijn legendarische energie en positiviteit zal hij altijd op zoek gaan naar de WIN – WIN.
Voor, tijdens en na de uitvoering van uw oplossing kunt u er zeker van zijn dat Victor u met de grootste professionaliteit zal begeleiden en u bij elke stap zal geruststellen: alleen Victor doet dit zo goed.

Zijn passie is zijn kleindochter, ze maakt hem helemaal “gaga”, en hij houdt van barbecues.