Onze medewerkers

Ons expertisekantoor bestaat uit een team van consultants die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het optimaliseren van bedrijfskosten en bedrijfsontwikkeling. Het minste wat we kunnen zeggen, is dat ze weten waar ze het over hebben en dat ze de markt kennen!

staff-3

Emir Massart

De solution maker

meer weten

Met 30 jaar ervaring in de verkoop van diensten en oplossingen in B2B is hij de technische specialist van Twem. Hij heeft gewerkt voor grote telefoniebedrijven en zal DE oplossing vinden die bij uw bedrijf past.
Zijn actieterrein gaat van de analyse van de behoeften van uw onderneming tot de ontwikkeling van strategieën om uw interne resources, uw telefonie en uw IT-apparatuur te optimaliseren.
 Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn werk, dat hij graag doet, zijn 3 kinderen en zijn andere passie: dansen! Hij is een choreograaf voor openingsdansen… ja!

staff-4

Claudia Zappata

Notre boule d’énergie

meer weten

Claudia is een ingenieur met een postdoctorale diploma in marketing die gepassioneerd is door alle klantgerichte diensten. Haar analytische aanpak brengt haar, op een natuurlijke manier, elk contact met dienstverleners die ze in haar dagelijkse/persoonlijke leven heeft.
Ze houdt van zingen, van lange wandelingen en ze is een bron van vreugde en een goed humeur!

staff-2

Charles Quaden

De “rustige kracht”

meer weten

Charles is de rustige kracht van TWEM. Na 5 jaar als multi-ondernemer in het buitenland, waar hij een aantal bedrijven heeft opgericht (die nog steeds succesvol zijn), kwam hij terug naar België om een gezin te stichten, maar met een sterke wens om ondernemer te zijn. Hij is een ondernemer in hart en nieren, hij weet dus dat uw bedrijf of uw KMO een regelmatige investering nodig heeft om te kunnen groeien.
Hij houdt van snoepjes, van zijn hond en van wandelingen in het bos.

phtoto-equipe-attente

Victor Emessiri

De Yes man

meer weten

Victor, onze oplosser, die weet dat er voor elk probleem een oplossing is. Met zijn legendarische energie en positiviteit zal hij altijd op zoek gaan naar de WIN – WIN.
Voor, tijdens en na de uitvoering van uw oplossing kunt u er zeker van zijn dat Victor u met de grootste professionaliteit zal begeleiden en u bij elke stap zal geruststellen: alleen Victor doet dit zo goed.

Zijn passie is zijn kleindochter, ze maakt hem helemaal “gaga”, en hij houdt van barbecues.