Onze Organisatie

We zijn een expertisecentrum dat gespecialiseerd is in de optimalisatie van de bedrijfskosten. We ondersteunen bedrijven bij hun ontwikkeling door oplossingen aan te bieden die aangepast zijn aan hun behoeften en door onnodige of verborgen kosten te verminderen.

Ons werkgebied omvat 4 assen

EEN REFERENT

 

U heeft maar één aanspreekpunt om uw interacties met de verschillende leveranciers te centraliseren, zodat u geen tijd verliest met het contacteren van uw verschillende leveranciers.

Tijd besparen = geld besparen

SPECIALITEIT

 

Aan ieder zijn eigen specialiteit! De onze is kostenoptimalisatie. We begeleiden u bij het opzetten van diensten die aangepast zijn aan uw behoeften, tegen de juiste prijs.

Bovendien beheert u uw leveranciers autonoom en we zorgen ervoor dat u tot 40% bespaart.

KEUZEN

 

We hebben aanbiedingen van verschillende leveranciers, u heeft dus altijd de keuze! Zelfs de keuze om bij uw huidige leverancier te blijven, maar dan wel tegen een lagere prijs. Dit heeft een dubbel voordeel: we maken een inventarisatie van uw uitgaven en we bieden u het meest aantrekkelijke tarief aan in functie van uw structuur en uw behoeften.

TRUST

 

We begeleiden u bij uw ontwikkeling. Voorbij zijn de 15 mensen die u aan de telefoon hebt, die u niet kennen en die u van de ene afdeling naar de andere brengen. Uw trouwe Twem-adviseur kent uw situatie en helpt u dagelijks.
Twem zorgt voor u en uw geld.

En wat verdiend wordt, kan opnieuw geïnvesteerd worden!