Over ons

We werken al meer dan 20 jaar samen met bedrijven van elke omvang en we hebben gemerkt dat veel van onze klanten kosten uit gewoonte betalen, zonder het te beseffen.
Bij de oprichting van Twem in 2011 hebben we onze opdrachten gericht op de implementatie van ICT-oplossingen die de kosten in de telefonie en IT optimaliseren.

Maar waarom zouden we ons beperken tot telefonie als de besparingen ook elders kunnen worden gerealiseerd. Sinds 2018 is het onze missie om de bedrijfskosten- in de breedste zin van het woord- te optimaliseren.

En hoe worden we betaald, zou u kunnen zeggen? Het is waar dat we dit niet uit liefdadigheid doen, maar voor de meeste van onze diensten worden we betaald op een percentage van de winst die u in een jaar maakt. Onze uitdaging is dus om alle onnodige kosten van uw bedrijf te vinden. Hoe meer we u geld besparen, hoe meer we gaan verdienen! Als dat geen win-win is!

We beschouwen elke klant als uniek, want elk van uw behoeften is verschillend en we bouwen aan een langdurige samenwerking.
Bij TWEM bent u niet zomaar een nummer.